The construction works of this cozy villa with an avant-garde style were under the highest standards of sustainable construction on a nice plot of 985 sqm facing south in a quiet location close to beach, after the demolition of an ancient house. Contemporary architecture with Mediterranean warmth and exclusive design with pure lines that harmonize with natural environment. Seven bedrooms and seven bathrooms with luxury interiors, protected from prying eyes, but with sweeping views and high quality finishes.
The house has an elevator, a main staircase and a service stairway for the use of the cleaning or maintenance staff. The first floor has 4 bedrooms, all with bathroom and private terrace or french balcony. The master bedroom is spacious and bright with access to a private terrace facing south, east and west with views of the pool and gardens. It also has two spacious dressing rooms, one for him and one for her, as well as a bathroom for each one. The living room with a fireplace in exclusive design and also the dining room are spacious and both give the barbecue area with pergola, the beautiful gardens and the pool of salt water – with glass wall and Sukabumi stone, Indonesian green tiles which is the ultimate in design.
Domotics system in all the house and garden, retractable glass roof crossing the house from top to bottom, basement with natural light in all rooms, elevator, ensuite rooms, fireplace, waterfall pool on glass, terrace, BBQ, gym, home cinema; also guest toilet, wine cellar, main and service stair, built-in kitchen, air conditioning, underfloor heating throught the home, alarm system, security video cameras, automatic watering, French balconies, and doors and sliding glass windows embedded in the wall that they allows the total opening of the space by hiding the view both the sheet placed on the wall as the frames perimeter door and window.

Facts and figures

Ground floor: 348 m² | First floor: 241 m² | Roof floor: 224 m² | Basement: 256 m² | Porches: 209 m² | Terraces: 985 m² | Bedrooms: 7 | Dressing rooms: 3 | Bathrooms: 6 | Courtesy toilet: 1 | Living and recreational area: 810 m² | Main suite: 81 m² | Gym and games room: 40 m² | Home cinema: 40 m² | Kitchen and pantry: 33 m² | Staff suite: 30 m² | Private pool: 29 m² | Engine room: 26 m² | Spa and massage room: 21 m² | Bodega: 4 m² | Elevator, fireplace with woodshed, separately dining room, main stair and staff stair, double height with skylights, pivoting entrance door big size, basement with natural light, flat roof with lounge, bar and sea view, home automation and security system | Spaces car park: 5 | Plot: 985 m² | Client: Tieks SL | Architect Firm, Landscape Architect, Interior Design: Ignacio García IGGA International.

This website uses cookies to ensure that you have the best user experience. If you continue to browse you are giving your consent to the acceptance of the aforementioned cookies and the acceptance of our cookie policy, click the link for more information.

ACEPTAR
Aviso de cookies